Веб Дизајн Обука


 • Во светот има над 180 милиони веб сајтови...
 • Задача на веб програмерите и дизајнерите е да изработат професионален веб сајт - едноставен за употреба , прегледен, атрактивен...
 • Работа со компјутери, креативност, вработување, успех...

Зошто Веб Дизајн обука?

 • Можете сами да го уредувате Вашиот веб сајт,
 • Најлесно до вработување или самовработување - да се вработите во фирма или да работите од дома,
 • Одлична основа од знаења и вештини за да го надоградите вашето образование со специјализација за веб програмирање и дизајн или PHP програмирање
 • Дизајнирање веб сајт со помош на HTML5 и CSS3 технологија,
 • Adobe Photoshop за оптимизирање на башите веб содржини,
 • Изработка на вашиот прв веб сајт,
 • Дизајнирање веб сајтови за мобилни телефони и таблет компјутери,
 • Учество во конкретни проекти,
 • Искусни сертифицирани предавачи за работа со возрасни слушатели со повеќегодишно искуство, кои ефикасно ќе ви го пренесат своето знаење и ќе ве оспособат за самостојна работа,
 • По завршувањето на обуката добивате сертификат и препорака од предавачите за учество во проекти, со цел побрзо и полесно добивање на вработување

Теми:

 • Вовед во активностите на занимањето веб дизајнер,
 • Adobe Photoshop и Adobe Dreamweaver,
 • HTML5 и CSS3,
 • Работа на конкретен проект и дизајнирање на веб сајт,
 • Ажурирање на веб сајт.